You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Söz konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir binada veya bina yeğinnda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Zeyil-3/C’de belirtilen sürelere usturuplu olması mecburidir.

Emektar konstrüksiyonlarda bina autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, düzenışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen asliye faktör bapnın öfkee peklik seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Umumi amacı insanların binayı dokunca kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan tuzakır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

üste yangın bapları özelliklerinden bir başka önemli olanı da tehlikelerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son kademe kaliteli olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları gibi bina emniyetliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve mal kaybını önlemek Yangın Kapısı amacı ile 120 zaman süresince yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne haklı panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Baplarımızda aksesuar olarak standart panik bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine için kilitli dizi, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page